Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD, că principala temă va fi programul de guvernare, el precizând că, de principiu, nu exclude introducerea impozitului pe gospodărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am avut nişte discuţii ieri, unele telefonice, alţi colegi au venit la Bucureşti şi părerea cvasiunanimă, cu care şi eu am fost de acord, a fost că ne-am grăbi dacă azi am discuta miniştri şi am stabilit de ieri că nu discutăm ministere şi miniştri. Am început de ieri discuţii despre programul de guvernare”, a declarat Dragnea la sosirea la sediul central al PSD.

În privinţa programului de guvernare, Liviu Dragnea a spus că nu vor fi modificări mari sau multe, în principal fiind vorba despre ”o actualizare”.

El a menţionat că vor discuţii şi în coaliţie, toată săptămâna.

Întrebat dacă în programul de guvernare va fi introdus impozitul pe gospodărie, Dragnea a răspuns: ”N-am ajuns acolo. De principiu, nu îl exclud, dar să avem forma finală”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.