Un pompier din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a fost rănit, marţi seară, în timpul intervenţiei pentru stingerea incendiului izbucnit la o fabrică de prelucrare a cărnii din Topoloveni, Salvatorul are arsuri la un picior după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Argeş, unul dintre zecile de pompieri care acţionează pentru lichidarea incendiului de la Topoloveni, care s-a extins pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi şi a cuprins două hale de producţie, a suferit arsuri de gradele unu şi doi la piciorul stâng, în timpul intervenţiei.

Salvatorul s-a rănit după ce a călcat într-o tavă cu ulei încins, având arsuri pe 4 la sută din suprafaţa corporală. 

Pompierii intervin în continuare pentru stingerea incendiului, existând încă focare, chiar şi la cinci ore de la izbucnirea focului. 

Un puternic incendiu a izbucnit, marţi seară, la o fabrică de prelucrare a cărnii din Topoloveni care aparţine familiei omului de afaceri libanez Muhammad Murad, cunoscut pentru afacerile sale din domeniul hotelier.

Primele informaţii arată că focul a pornit de la o friteuză industrială şi s-a extins rapid din cauza cantităţii mari de ulei care s-a aprins. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.