Adolescentul de 16 ani care a provocat cele trei accidente din Bistriţa-Năsăud în care şase persoane au fost rănite a fost reţinut. Poliţiştii au stabiilit că era băut când s-a urcat la volanul unei autoutilitare care-i aparţine tatălui său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, adolescentul de 16 ani care a provocat cele trei accidente era băut. 

Pe fondul consumului de alcool, s-a urcat la volanul unei autoutilitare care-i aparţine tatălui său şi a provocat un accident în Tureac şi două în Mureşenii Birgăului. 

Adolescentul este din localitatea Tureac şi a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Cele şase persoane pe care le-a accidentat sunt la spital în Bistriţa, starea lor fiind gravă. Victimele sunt în contiuare evaluate de către medici. 

Poliţiştii au stabilit că cei cinci minori răniţi au vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, iar adultul este un bprbat de 35 de ani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.