Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că a fost lansată o campanie de denigrare şi defăimare împotriva ei şi a municipalităţii, dar că acest lucru nu o sperie pentru că este „tăbăcită” şi a mai trecut prin asta. Edilul susţine că sunt angajate firme de PR ca să denigreze Primăria Capitalei şi precizează că, venind din domeniul presei şi având încă prieteni în acest domeniu, ştie că sunt date „comenzi” împotriva primarului general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu mă sperie şi nu mă face să renunţ toată campania de denigrare şi defăimare lansată deja de anul trecut împotriva Primăriei Capitalei, a primarului general, a colegilor noştri. Am mai trecut prin asta. Nu mă sperii, sunt tăbăcită după un an jumate de mandat. Ştim că sunt foarte multe interese, ştim că sunt mulţi bani în joc. Observ cum firme de PR au fost angajate ca să ne denigreze. Să nu uităm că sunt om de presă, am şi prieteni şi colegi în continuare în presă, care îmi spun cum este dată comandă împotriva primarului general. De ce? Cui îi foloseşte această campanie? Noi nu facem altceva decât să venim în sprijinul cetăţenilor”, a declarat miercuri primarul Capitalei, Gabriela Firea, în contextul criticilor faţă de modificarea regulamentului pentru transportul în regim taxi, care interzice sistemele alternative.

Edilul a spus că o altă dezinformare apărută în spaţiul public se referă la creşterea preţului gigacaloriei.

„O dezinformare, cum că gigacalaria va exploda, că nu se va mai putea locui în apartamentele din Bucureşti, că factura va fi mai mare decât apartamentul însuşi. Altă campanie de denigrare şi defăimare. Repet: rezistăm. Chiar rezistăm acestor atacuri, pentru că ele sunt nedrepte, nedemne şi nu au o bază reală”, a subliniat Firea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.