Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, vineri, că preşedintele FRF, Răsvan Burleanu, încearcă să modifice Legea Sportului, pentru ca forul de la Casa Fotbalului să intre în poseasia drepturilor de televizare ale meciurilor din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Încearcă ei o nebunie şi au băgat în Legea Sportului - bine că sunt eu vigilent - că, vezi, doamne, drepturile de televizare sunt ale federaţiei. Îţi dai seama unde au ajuns nebunii ăştia? Drepturile sunt proprietatea cluburilor. E adevărat că există o hotărâre judecătorească atunci când a trădat Nicu Badea şi cu Cocean, că s-au asociat cu nea Mitică şi au câştigat o hotărâre judecătorească că aparţin, cum spune în Legea Sportului, asociaţilor sportive care le organziează după caz. Dar ele sunt proprietatea cluburilor, numai că se vând în comun, pentru că aşa e normal, să se vândă în comun. Acum ei vin şi zic că e proprietatea federaţiei. Voi sunteţi nebuni? Cum adică, noi organizăm, noi jucăm şi voi spuneţi că e proprietatea federaţiei? N-are nicio legătură cu legea, nu organizaţi voi, noi, liga, organizăm. Noi, cluburile, jucăm fotbal, deci sunt proprietatea noastră, imaginea, totul. Bine că am fost eu vigilent, că după aia te mai înţelegi cu Burleanu? Că Burleanu ştii ce zice? <Sunt cu cei slabi şi săraci împotriva celor bogaţi. Că ăia sunt mulţi.> Bă, băiatule, nu se câştigă aşa şi nu se progresează aşa. Vrei să distrugi şi fotbalul ăsta care mai există?> Vreau să-i transmit lui Burleanu să nu creadă în viaţa lui că ceea ce a pus el pe furiş în Legea Sportului şi umblă prin Parlament va trece vreodată. Măi, nebunule, sunt nişte legi europene, Constituţia României, nu poţi să spui că eşti proprietar pe drepturile noastre, pe ce muncim noi. Dacă ajungeau pe vremea comuniştilor, ăştia ne torturau, că nu sunt sănătoşi la cap, ei cred că pot pune orice în lege", a declarat Becali, la Pro X.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.