Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI), cu sprijinul doamnei europarlamentar Ana-Claudia Ţapardel, organizează in data de 17 octombrie 2017, la Parlamentul European din Bruxelles, un eveniment conex Saptamanii Europene a Regiunilor si Oraselor 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tematica evenimentului este: Viitorul politicii de coeziune după anul 2020 şi rolul pe care îl pot juca autorităţile locale şi regionale pentru continuarea politicii de reducere a disparităţilor.

La eveniment vor participa personalităţi importante din România si Europa: dna Corina CREŢU – Comisar European pentru Politica Regională,  Excelenţa Sa dna Luminiţa Teodora ODOBESCU – Reprezentant Permanent al României la Uniunea Europeană, dl. Daniel FLOREA - Primar al Sectorului 5 si dl. Sorin CHIRIŢĂ – Administrator public al Primăriei Municipiului Bucureşti alături de Carsten RASMUSSEN – şeful Unităţii pentru România în cadrul DG Regio al Comisiei Europene.

Vor fi discutate probleme actuale privind dezvoltarea regională si modul cum fondurile structurale şi de investiţii sunt utilizate pentru  a impulsiona dezvoltarea regiunii Bucureşti-Ilfov.

Informatii despre eveniment gasiti pe site-ul nostru:

https://2014-2020.adrbi.ro/evenimente/17-octombrie-2017-viitorul-politicii-de-coeziune-post-2020-rolul-administratiilor-locale-in-statele-europei-centrale-si-de-est-pentru-maximizarea-contributiei-fondurilor-europene/

Evenimentul va fi transmis on-line incepand cu ora 13.00 (ora României) pe urmatorul canalhttps://youtu.be/-Rb-VjInTTY

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.