Ministrul Sănătăţii Florian Bodog a anunţat, vineri, la Senat, că Răzvan Vulcănescu a fost numit preşedinte interimar al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, el până acum deţinând funcţia de vicepreşedinte al instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Domnul preşedinte (al CNAS – n.r.) Burcea a fost numit la propunerea ministrului Sănătăţii de către premier. La fel, la propunerea ministrului Sănătăţii a fost eliberat  astăzi. Am propus preluarea atribuţiilor de preşedinte de către domnul  vicepreşedinte Vulcănescu. Vreau să precizez că în timpul mandatului meu există toleranţă zero pentru orice suspiciune  legată de corupţie. Acesta este motivul pentru care astăzi, împreună cu domnul prim-ministru, am luat această decizie”, a declarat Florian Bodog.

Ministrul Sănătăţii a refuzat să facă alte declaraţii, fiind o anchetă în desfăşurare.

Premierul Mihai Tudose l-a demis, vineri, din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) pe Marian Burcea, reţinut în noaptea de joi spre vineri de procurorii DNA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.