Maşina Audi A3 înmatriculată în Spania care a intrat în mulţime la Cambrils a fost surprinsă de radar în apropiere de Paris, cu mai puţin de o săptămână înainte de atac, relatează Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vehiculul circula cu exces de viteză şi a fost fotografiată de un radar automat.

Deocamdată, însă, “în acest stadiu”, anchetatorii nu dispun de informaţii privind eventuale legături cu Franţa ale teroriştilor care au ucis 15 persoane în Spania.

Între timp, şoferul furgonetei albe care a intrat joi în mulţime la Barcelona a fost identificat, a anunţat luni poliţia catalană pe Twitter. Mesajul nu include numele suspectului, dar ministrul catalan de Interne a spus că “totul sugerează că Younes Abouyaaqoub era la volan”.

Marocanul de 22 de ani, a cărui fotografie a fost făcută publică, este căutat în toată Europa, deşi poliţia nu este sigură dacă mai este sau nu în viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.