Jucătoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 294 WTA, a acces, luni, în ultimul tur al calificărilor la BRD Bucharest Open, turneu dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, revenind de la 0-4 în setul decisiv cu italianca Jasmine Paolini, principala favorită şi locul 132 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dulgheru, ultima româncă aflată în competiţie pe tabloul calificărilor, s-a impus cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, după două ore şi 18 minute, într-un meci început duminică şi întrerupt în mai multe rânduri din cauza ploii.

În ultimul tur al calificărilor, Alexandra Dulgheru o va întâlni, astăzi, după ora 14.30, pe Daniela Seguel (Chile), cap de serie numărul 5 şi poziţia 207 în ierarhia mondială, care a trecut, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, de Catalina Pella (Argentina), poziţia 296 în clasamentul mondial.

Pentru accederea în ultimul tur al calificărilor, Dulgheru va primi 14 puncte WTA şi un cec în valoare de 1.005 dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.