Serialul ”Comrade Detective”, regizat de Rhys Thomas, cu Florin Piersic Jr. şi Corneliu Ulici, va fi lansat de Amazon Prime pe 4 august, în Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Australia şi Noua Zeelandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coproducţie a studiourilor Amazon şi A24, ”Comrade Detective”, al cărui titlu iniţial a fost ”Iron Fisting”, este produs de Brian Gatewood şi Alex Tanaka, scrie deadline.com. Producători executivi sunt Free Association, companie a lui Channing Tatum, Reid Carolin, Peter Kiernan şi Andrew Schneider, Ravi Nandan şi John Hodges.

Brian Gatewood şi Alex Tanaka au scris scenariul. ”Comrade Detective” este descris ca un serial cu accente de umor a cărui acţiune este plasată în România anilor 1980.

Serialul este jucat în limba română şi dublat în engleză. Actorii Channing Tatum şi Joseph Gordon-Levitt sunt cei care dublează personajele interpretate de Piersic Jr. şi Ulici, detectivii Gregor Anghel şi Iosef Baciu.

”Într-o lume a globallizării industriei de televiziune, era inevitabil ca cea mai bună comedie a anului să vină din România. Ei bine, ziua aceea a venit”, a spus Joe Lewis, director la Amazon Studios. ”«Comrade Detective» este incredibil captivant, strălucit din punct de vedere vizual, iar gregor şi Iosef sunt eroii de care avem nevoie”.

Printre cei care vor asigura dublajul se numără Jenny Slate, Chloë Sevigny, Nick Offerman, Fred Armisen, Kim Basinger, Mahershala Ali şi Jerrod Carmichael.

”În mijlocul isteriei Războiului Rece, guvernul român a creat cel mai popular serial din ţară, «Comrade Detective», un show atractiv şi neînfricat, care nu doar că îi distrează pe cetăţeni, ci şi promovează idealurile comuniste şi inspiră naţionalism”, se arată în descrierea făcută de Amazon.

În primul sezon, cei doi detectivi investighează uciderea colegului lor Nikita Ionesco. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.