Un profesor din judeţul Gorj care face parte din comisia de examinare de la Evaluarea Naţională va fi cercetat de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ), pentru că nu a declarat că şi fiul său susţine acest examen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj au fost sesizaţi cu privire la starea de incompatibilitate a profesorului Miron Chişamera, preşedintele Centrului de examinare din comuna gorjeană Licurici, acesta fiind şi directorul şcolii generale din localitate.

“Comisia judeţeană s-a sesizat cu privire la starea de incompatibilitate a profesorului. Acesta a fost exclus din centrul de evaluare, iar imediat după ce lucrările vor ajunge la Centrul judeţean de evaluare, ne vom reuni pentru a stabili o sancţiune pentru domnul profesor Chişamera”, a declarat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

Fiul lui Miron Chişamera a suţinut examenul de la Evaluare Naţională în centrul din comuna gorjeană Berleşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.