Premierul Sorin Grindeanu a anunţat, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că nu se retrage din funcţia de prim-ministru şi a afirmat că, în 20 de ani de politică, nu a avut campanie atât de agresivă ca aceasta din ultima lună, din partea unor colegi de partid, au relatat pentru News.ro surse social-democrate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform surselor citate, Grindeanu a aflat chiar în şedinţa CExN concluziile evaluării partidului asupra activităţii guvernamentale, iar când a luat cuvântul a întrebat cine a făcut raportul, pentru că el acum îl vede în premieră.

El a susţinut că, din 97 de măsuri prevăzute în programul de guvernare pentru primele două trimestre, doar nouă nu sunt realizate, au precizat sursele citate.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”În 20 de ani nu am avut campanie atât de agresivă cum am avut în ultima lună din partea unor colegi”, le-ar mai fi spus premierul membrilor CExN.

Sorin Grindeanu i-a anunţat pe aceştia că nu se retrage din funcţia de premier, au mai precizat sursele citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.