Un bărbat de 62 de ani, bănuit că a lovit cu maşna, joi, o femeie de 69 de ani şi un bărbat, de 75 de ani, pe o trecere de pietoni din municipiului Galaţi şi a părăsit locul accidentului s-a predat poliţiştilor şi a fost reţinut, el fiind cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi vătămăre corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un bărbat bănuit de producerea accidentului soldat cu rănirea a două persoane pe trecerea de pietoni s-a predat în cursul zilei de joi. Este vorba despre un bărbat de 62 care nu avea permis, iar din cercetări există indicii că el a produs accidentul. A fost reţinut şi este cercetat pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină.

Joi, un bărbat şi o femeie au ajuns la spital după ce au fost loviţi de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul Galaţi, iar şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Andreea Rogojină, accidentul a avut loc pe strada Oltului din municipiul Galaţi, când şoferul unei maşini i-a lovit pe cei doi pe o trecere de pietoni. Ulterior, şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind căutat de poliţişti.

Bărbatul şi femeia au mai multe traumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, ei fiind conştienţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.