Primul trailer oficial al filmului ”Blade Runner 2049”, un thriller SF cu Ryan Gosling şi Harrison Ford în rolurile principale, regizat de Denis Villeneuve, a fost lansat luni de studioul Warner Bros., informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această peliculă, aşteptată cu nerăbdare de fanii filmelor SF, reprezintă o continuare a lungmetrajului original, ”Vânătărul de recompense/ Blade Runner”, regizat de Ridley Scott în anul 1982.

Harrison Ford, protagonistul peliculei din 1982, revine în noul film în rolul Rick Deckard, un poliţist specializat în descoperirea clonelor umane. Personajul principal este interpretat de această dată de Ryan Gosling, care descoperă un secret bine ascuns referitor la un univers distopic din Los Angeles-ul anului 2049. Distribuţia noului opus SF include şi alte nume mari de la Hollywood, precum Jared Leto şi Robin Wright.

Ridley Scott este producător al noului film. Cineastul britanic nu a putut să regizeze el însuşi această continuare, întrucât a fost ocupat cu producţia de la ”Alien: Covenant”. Astfel, regia filmului a revenit cineastului canadian Denis Villeneuve, cunoscut pentru pelicule precum ”Prisoners” şi ”Sicario” şi nominalizat la Oscar cu lungmetrajul ”Arrival”.

Filmul ”Blade Runner 2049” va fi lansat pe marile ecrane pe 6 octombrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.