Un bărbat de 53 de ani pe numele căruia autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare pentru două infracţiuni de agresiune sexuală a unui minor a fost prins de poliţiştii din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu au prins un bărbat de 53 de ani, din comuna Bazna, urmărit internaţional.

Pe numele bărbatului autorităţile judiciare franceze au emis un mandat european de arestare pentru două  infracţiuni de agresiune sexuală asupra unui minor.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 15 zile, pentru declanşarea procedurilor de predare către autorităţile din Franţa.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Pentru prinderea sibianului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE de la Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.