Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a felicitat marţi noaptea pe omologul său turc pentru victoria obţinută de tabăra ”da” în referendumul constituţional de duminică, care va permite extinderea puterilor lui Recep Tayyip Erdogan, scrie Hurriyet Daily News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sursele prezidenţiale au susţinut că Erdogan a primit un apel de felicitări de la Putin.

De asemenea, cei doi lideri au discutat despre importanţa normalizării relaţiilor, care se recuperează în continuare după ce armata turcă a doborât în 2015 un avion rusesc în apropiere de graniţa cu Siria.

Putin şi Erdogan au vorbit inclusiv despre importanţa menţinerii unui armistiţiu în Siria, precum şi despre negocierile de pace de la Astana şi Geneva.

Cele două părţi au fost de acord cu importanţa unei investigaţii nepartizane cu privire la presupusul atac chimic din localitatea Khan Sheikhoun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.