Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, la Antena 3, că Bogdan Diaconu l-a informat de faptul că Victor Ponta i-a sugerat să se implice într-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat că nu se asociază cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu ştiu ce se întâmplă, e tăcut de o perioadă, nu ştiu unde este. Am auzit şi eu despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune, domnul Bogdan Diaconu când a venit la mine mi-a zis că, chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta, el merge pe proiectul politic pe care a început, cu Partidul România Unită anunţând o fuziune sau o asociere cu PRM. Şi mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta, nici cu Daniel Constantin. Nu ştiu dacă de la cei doi a primit vreo ofertă”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat despre Victor Ponta şi posibilitatea ca acesta să se implice într-un proiect politic alături de Daniel Constantin.

Liderul PSD a reiterat faptul că „nimeni nu îl dă afară din partid” pe Victor Ponta.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Depinde numai de Victor Ponta dacă vrea să rămână în continuare în politică în PSD, un partid care i-a oferit foarte multe lucruri şi când nu era preşedinte PSD, şi când era preşedinte PSD”, a conchis Liviu Dragnea. 

În 10 martie, Victor Ponta a anunţat că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în care i-a dat acestuia demisia sa ”în alb” din PSD. Ulterior, Dragnea a spus că a rupt demisia lui Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.