Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că Guvernul pregăteşte o lege a achiziţiilor strategice care va permite derularea mai rapidă a licitaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, care a avut loc la Timişoara, că se lucrează la o lege a achiziţiilor publice, astfel încât licitaţiile să se deruleze mai rapid, modelul fiind unul inspirat din ”ţările dezvoltate”.

"Se lucrează acum intens la o Lege a achiziţiilor strategice, care se va finaliza cu un proiect de lege, care va fi dezbătut în Parlament, care să aibă în mod nominal şi foarte clar în anexă investiţiile ce vor fi cuprinse în această procedură simplificată, în cel puţin trei domenii mari: infrastructură, energie şi apărare, cu nişte proceduri inspirate din ţările dezvoltate care nu au aceste întârzieri uriaşe în istorie”, a declarat Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.