Teatrul Naţional ”Ion Luca Caragiale” din Bucureşti scoate la licitaţie închirierea spaţiilor destinate unei cafenele, barurilor şi teraselor, până la data de 13 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teatrul Naţional ”Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, cu sediul în Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 2, sector 1, în calitate de titular al dreptului de administrare, organizează, în condiţiile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia, cu modificările şi completările ulterioare, licitaţie publică în vederea închirierii spaţiului Cafenea, baruri şi terase, în suprafaţă totală maximă de 379,86 mp, situate în interiorul/ exteriorul clădirii Teatrului, Corp A1, la cota + 5m, respectiv parter, pentru activităţi de alimentaţie publică pentru vizitatorii TNB.

Perioada de închiriere este de 3 ani, cu posibilitatea prelungirii.

Pot participa la licitaţie persoane fizice şi juridice, române sau străine, care au ca obiect de activitate “Restaurante” (cod CAEN Rev. 1, 5330 / Rev. 2, 5610) şi care îndeplinesc condiţiile de participare la licitaţie, prevăzute în documentaţia de atribuire.

Documentaţia de atribuire poate fi procurată de la sediul Teatrului, Serviciul Achiziţii Publice, Investiţii, etaj 4 sau de pe site-ul www.tnb.ro.

Vizitarea spaţiilor se poate programa în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 - 14.00.

Garanţia de participare la licitaţie este de 7.000 de lei şi se constituie prin virament, în contul RO95TREZ7015005XXX000138 de la Trezoreria sector 1 sau prin scrisoare de garanţie bancară.

Ofertele vor fi depuse la Registratura teatrului, până cel târziu în data de 13 martie, ora 14.30. Ofertele se vor deschide în data de 14 martie, ora 11.00. Rezultatul licitaţiei se va comunica până în data de 24 martie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.