Net Shape, furnizor de servicii wireless şi telecom lansează Oaierless.ro, magazin online cu soluţii wireless pentru mediul business, dar şi pentru cei care-şi doresc acasă o reţea Wi-Fi excelentă. Realizarea unei infrastructuri wireless de calitate este în ziua de astăzi o adevărată provocare. Alegerea celei mai bune soluţii este condiţionată de câteva variabile ce trebuie luate în calcul încă din faza de pre-achiziţie. Vorbim aici de estimarea numărului maxim de conectări simultane, de suprafaţa pe care trebuie să o acopere reţeaua wireless, de securizarea reţelei, dar şi de instrumentele de marketing pe care le poate oferi o infrastructură wireless modernă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Indiferent că poate fi vorba de o mică reţea wireless pentru acasă, sau de o infrastructură amplă formată din zeci de device-uri, echipele noastre sunt pregătite să ofere un setup la cheie, incluzând aici toate fazele unui proiect (măsurare spectru radio, planning reţea wireless, instalare, monitorizare şi furnizare de date analytics privind activitatea din respectiva reţea).

Magazinul oferă soluţii wireless pentru cele mai diverse aplicaţii, de la routere wireless, controllere sau Acces Pointuri, până la cele mai inovative soluţii Smart Home (camere IP, range extendere, prize inteligente sau gadget-uri Wi-Fi). Brandurile ce se regăsesc în oferta Oaierless.ro au fost selecţionate pentru a putea susţine proiecte şi aplicaţii Wi-Fi dintre cele mai diverse.

Încă din anul 2013, Net Shape este distribuitor de tehnologie wireless de la compania americană Ruckus Wireless – unul dintre jucătorii premium la nivel global. Access Point-urile şi Controller-ele Ruckus Wireless stau la baza multor implementări de succes realizate de echipa noastră şi sunt acum prezente şi în magazinul online.

Achiziţiile făcute prin magazinul online Oaierless.ro sunt dublate de consiliere tehnică şi suport permanent din partea unei echipe dedicate.

Pentru uşurarea procesului de achiziţie, magazinul propune o serie de aplicaţii (formulare) prin care poate fi estimată soluţia potrivită pentru fiecare proiect în parte. Completarea formularului se finalizează prin transmiterea unei oferte complete ce include costurile de achiziţie ale device-urilor necesare, eventualele costuri de instalare, dar şi un generos discount oferit de Oaierless.

În plus, pentru mediul business oferim servicii integrate ce pot contribui la fidelizarea clienţilor – soluţii smart wifi capabile să faciliteze comunicarea ofertelor şi promoţiilor prin campanii de newslettere dedicate şi SMS marketing. Serviciul Smart Wifi poate fi integrat în orice setup wireless instalat de Net Shape şi devine activ instantaneu. Gestionarea serviciului se face printr-un CMS dedicat, extrem de uşor de utilizat. Integrarea cu orice business se face prin sistem modular, existând astfel posibilitatea acoperirii oricăror nevoi de comunicare cu clienţii respectivei reţele wireless, de la construirea unei baze de date prin funcţia Captive Portal şi până la transmiterea de mesaje către clienţii aflaţi în acea bază de date. Soluţia acoperă o multitudine de scenarii, putându-se comunica instantaneu cu noii clienţi dintr-o anumită locaţie, cu clienţii care au revenit în acea locaţie, dar şi cu cei care au frecventat ocazional respectiva reţea wireless. Colectarea datelor se face prin forme neintruzive şi permite utilizatorilor să confirme prezenţa prin conturi de social media, e-mail, număr de telefon etc.

Echipa din spatele proiectului Oaierless este formată din specialişti wireless entuziaşti, cu zeci de proiecte finalizate, ingineri ce participă frecvent la cursuri de perfecţionare în domeniul wireless. Device-urile wireless ce fac obiectul magazinului sunt testate în propriul laborator tehnic, lucru ce oferă o perspectivă reală şi completă asupra capacităţii acestora de a oferi potenţial maxim în diferite scenarii.

Magazinul oferă permanent promoţii atractive la toate categoriile de device-uri wireless, motive în plus pentru a alege soluţii Wi-Fi de calitate de la un magazin dedicat 100% acestui segment.

 

Despre Oaierless.ro
Oaierless.ro este un magazin online deţinut şi administrat de Net Shape
Adresa: Strada Izbiceni, 106, Sector 1, Bucureşti
E-mail: contact@oaierless.ro
Tel.: 031 401 65 54            

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.