Deputatul USR Cătălin Drulă a declarat joi, pentru News.ro, că şase parlamentari ai Uniunii Salvaţi România au înnoptat în plenul Camerei Deputaţilor în semn de protest faţă de decizia Guvernului de a adopta ordonanţa de urgenţă de modificare a Codurilor penale, aceştia intenţionând să rămână în Parlament „cât va fi nevoie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am făcut cu schimbul, ne shimbăm la câteva ore. Au fost colegi care au înnoptat aici. Am adus mesajele din stradă aici, noi considerăm că suntem într-o situaţie cu totul excepţională în momentul de faţă în care nu trebuie să ne prefacem că lucrurile funcţionează normal şi instituţiile funcţionează normal, în momentul în care lucrurile se întâmplă într-un mod bandidesc. În acest cadru excepţional se înscrie şi ce facem noi aici, adică noi suntem solidari cu oamenii care sunt în stradă şi vrem să le aducem mesajul aici şi rămânem cât e nevoie”, a afirmat deputatul USR.

Drulă a ţinut să precizeze că „solicitarea principală în momentul de faţă este de abrogare a ordonanei de urgenţă de către premierul Grindeanu”.

„Este responsabil direct, este responsabil şi legal, este responsabil şi în faţa istoriei pentru ce a făcut. E târziu, dar încă poate repara măcar parţial ce s-a întâmplat”, a completat el.

De asemenea, întrebat câte persoane au înnoptat în plenul Camerei Deputaţilor, Cătălin Drulă a spus că „au fost şase parlamentari” şi continuă protestul „cât este nevoie”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.