Fostul preşedinte american Barack Obama şi-a salutat abonaţii pe Twitter personal, scrie DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut, tuturor! Am revenit la butonul original. Chestia asta mai e pornită?”, a spus el în glumă într-un mesaj pe care l-a postat la aproape patru ore după ce şi-a încheiat al doilea mandat.

 

”Michelle şi cu mine am plecat într-o scurtă vacanţă, iar apoi ne întoarcem la muncă”, adaugă el.

Obama a spus că vrea să afle ce cred oamenii despre ”drumul de urmat” şi le cere să îşi împărtăşească ideile @BarackObama.

El i-a invitat pe abonaţii săi pe Twitter şi la Obama Foundation, către care a postat un link. ”Vă cer să credeţi. Nu în abilitatea mea de a crea schimbarea - ci în a voastră”.

Trump a postat deja primele tweet-uri, în calitate de preşedinte, vineri, la aproximativ 30 de minute după ce a depus jurământul.

Serii de zece mesaje, postate rapid unul după altul, erau citate din discursul său de învestire.

Mesaje ale lui Trump au fost postate şi pe contul de Twitter al casei Albe. Între ele se află inclusiv fotografii de la ceremoniile de depunere a jurământului atât de către preşedinte, cât şi de către vicepreşedintele Mike Pence.

 

”Un moment incredibil în istoria americană - @POTUS Trump depune jurământul”, se poate citi într-unul dintre mesajele sale din contul @WhiteHouse.

El a fost nevoit să-şi schimbe imaginea din deschiderea contului, după ce utilizatori de Twitter au constatat că era de la cemeronia de învestire din 2013 a lui Barack Obama.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.