Actriţa Nicole Kidman a declarat într-un interviu recent că cetăţenii din Statele Unite trebuie să îl sprijine pe Donald Trump, deoarece preşedintele reprezintă baza naţiunii americane, informează site-ul revistei Time.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”El este preşedintele-ales, iar noi, ca ţară, trebuie să sprijinim preşedintele, indiferent de persoana care deţine această funcţie, deoarece preşedintele reprezintă baza naţiunii”, a declarat celebra actriţă într-un interviu acordat pentru BBC, în această săptămână. ”Indiferent de ceea ce s-a întâmplat, el este acolo, trebuie să mergem mai departe”, a adăugat actriţa.

Nicole Kidman are dublă cetăţenie - americană şi australiană.

În contrast cu declaraţia actriţei Nicole Kidman, David Von Drehle, editorul-şef al revistei Time, a publicat un editorial în cel mai recent număr al acestei publicaţii, în care a vorbit despre pericolul generat de vedetele care îşi folosesc celebritatea pentru a îl critica pe preşedintele-ales al Statelor Unite, aşa cum a procedat actriţa Meryl Streep în discursul pe care l-a susţinut la gala Globurilor de Aur 2017.

”Înainte de discursul lui Streep, buletinele de ştiri vorbeau pe larg despre chestiuni reale”, afirmă David Von Drehle. ”Care este natura implicării Rusiei în alegerile prezidenţiale americane? Va fi preocupat viitorul cabinet Trump de dezvăluirile de natură etică? Ce vor oferi republicanii pentru a înlocui Obamacare?”, a adăugat jurnalistul american.

”Acum, întreaga ţară dezbate calităţile lui Trump de critic de film. Indiferent de intenţiile pe care le-a avut Meryl Streep, cuvintele ei i-au permis lui Trump - şi nouă - să se răsfeţe cu o altă distracţie”, a mai spus David Von Drehle.

Nicole Kidman este actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, născută pe 20 iunie 1967, în Hawaii. Considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicole Kidman este celebră pentru rolurile din filme ca ”To Die For” (1995), de Gus Van Sant, ”Eyes Wide Shut” (1999), ultimul film regizat de Stanley Kubrick, ”Moulin Rouge”, care i-a adus prima nominalizare la Oscar, ”The Others” (2001), de Alejandro Amenábar. Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf în filmul ”The Hours” (2002), Nicole Kidman a câştigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi Ursul de argint pentru cea mai bună actriţă la Berlin.

Devenită după acel rol una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood, Nicole Kidman a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică ”Cold Mountain” (2003), drama teatrală ”Dogville” (2003), thrillerul politic ”The Interpreter” (2005) şi fresca cinematografică ”Australia” (2008). Interpretările din drama ”Birth” (2004) şi thrillerul ”Paperboy” (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur. În 2011 a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul ”Rabbit Hole”, iar în anul următor a primit prima ei nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV ”Hemingway & Gellhorn”.

De mulţi ani, Nicole Kidman şi-a pus notorietatea în slujba promovării drepturilor femeilor şi ale copiilor. A devenit ambasadoare a bunăvoinţei pentru UNICEF în 1994 şi pentru UNIFEM în 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.