O femeie a murit, luni dimineaţă, după ce a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău, impactul fiind atât de puternic încât victima a fost proiectată la aproape zece metri de marcajul pietonal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a fost lovită, luni dimineaţă, de o maşină în timp ce se afla pe o trecere de pietoni din apropierea Casei de Pensii din municipiul Buzău, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Doiniţa Mihalache.

Din impact, victima a fost proiectată la aproximativ opt - zece metri de marcajul pietonal. 

Medicii de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au încercat să o resusciteze pe femeie timp de 45 de minute, dar în cele din urmă au fost nevoiţi să constate decesul.

Femeia avea 57 de ani şi era din localitatea buzoiană Măteşti.

În urma testării cu etilotestul, a reieşit că şoferul în vârstă de 68 de ani care a provocat accidentul nu era băut, totuşi a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău pentru a-i fi recoltate probe biologice, potrivit sursei citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.