Candidaţii PNL vor fi primii pe buletinele de vot care se vor tipări în judeţul Sibiu, fiind urmaţi de cei de la UDMR, PSD şi ALDE, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi care a avut loc, marţi, la sediul Prefecturii. În judeţ se vor tipări peste 830.000 de buletine de vot, fiind necesare aproape 35 de tone de hârtie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Sibiu, în urma tragerii la sorţi, s-a stabilit că primii pe buletinele de vot vor fi candidaţii PNL, urmaţi de ce ai UDMR, PSD şi ALDE.

Următoarele şapte poziţii vor fi ocupate de partidele neparlamentare, respectiv PRU, ANR, PRM, PER, PSR, PUSR şi PMP.

După candidaţii minorităţilor naţionale pentru Camera Deputaţilor, pe poziţia 28 se află candidatul independent pentru Senat, Oşvath Dănuţ-Traian.

Reprezentanţii Prefecturii Sibiu au declarat că vor fi tipărite 838.000 de buletine de vot, a câte 16 pagini fiecare. Licitaţia pentru tipărirea acestora a fost câştigată de o firmă din Craiova, pentru preţul de 87.152 de lei, fără TVA.

”În total, în cadrul contractului vor fi tipărite 13.408.000 pagini. Cantitatea de hârtie necesară tipăririi buletinelor de vot este de aproximativ 35 tone”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Sibiu.

Potrivit graficului prevăzut în contract, serviciile de imprimare a buletinelor de vot vor avea loc în perioada 14 - 25 noiembrie, iar serviciile conexe tipăririi, respectiv făţuire, tăiere, capsare, numărare, ambalare, transport şi livrare a buletinelor de vot ce vor fi utilizate în cele 370 de secţii de votare din Sibiu, pentru Senat şi Camera Deputaţilor, se vor face până în 28 noiembrie.

Recepţia finală se va face cel târziu în 29 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.