Autorităţile americane au anunţat numele principalului suspect căutat în legătură cu uciderea a doi poliţişti americani într-o ambuscadă din localitatea Des Moines. Scott Micheal Greene, în vârstă de 46 de ani, este originar din localitatea Urbandale, iar autorităţile locale avertizează că acesta este în continuare înarmat şi periculos, transmite CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Credem că Greene este înarmat şi ar trebui să fie considerat periculos”, se arată într-un comunicat al departamentului de poliţie din Des Moines.

Doi poliţişti au fost ucişi în "atacuri de tip ambuscadă" în Des Moines şi în zona Urbandale din statul american Iowa.

Scott Micheal Greene (Sursă: Facebook)
Scott Micheal Greene (Sursă: Facebook)

Primul a fost găsit împuşcat în zona Urbandale, în Des Moines, miercuri, la ora locală 1.06 (8.06 ora României). În vreme ce, al doilea a fost găsit 20 de minute mai târziu, la doar câteva străzi depărtare.

Amândoi erau în maşini de patrulă în momentul atacului de tip ambuscadă.

Poliţia a avertizat că există un "pericol clar şi iminent" la adresa membrilor forţelor de ordine din oraş şi din Urbandale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.