Un bărbat de 46 de ani, bănuit de furt din locuinţă în 2010, a fost identificat de poliţiştii Secţiei 18 din Bucureşti în cursul lunii octombrie, anunţă Poliţia Capitalei. Bărbatul, care ar fi intrat prin efracţie într-o locuinţă din Sectorul 5 şi ar fi creat pagube de aproximativ 80.000 de lei, este deja arestat pentru o altă faptă penală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, în vara anului 2010, bărbatul a intrat prin efracţie într-o locuinţă din sectorul 5 şi a creat un prejudiciu estimat la aproximativ 80.000 de lei. Mai precis, bărbatul ar fi sustras 15.000 de euro, 5.000 de lei şi mai multe bijuterii.

Poliţiştii au recuperat o parte din bijuterii şi le-au restituit proprietarului.

În prezent, sunt continuate cercetările pentru furt calificat, cu bărbatul arestat în penitenciar pentru comiterea altei fapte penale, precizeză Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.