Guvernul României, cu sprijinul Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică CERT.ro, Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti şi Asociaţiei Naţionale pentru Securitatea Sistemelor Informatice ANSSI, organizează pe 3-4 octombrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, conferinţa internaţională ”The New Global Challenges in Cyber Security”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul îşi propune să abordeze holistic problematica securităţii cibernetice şi să ofere un cadru de cooperare pentru părţile interesate de a găsi cele mai bune metode de implementare a politicilor, exemplelor de bune practici, precum şi noilor metode de cercetare-inovare din domeniul securităţii cibernetice.

Conferinţa se bucură de o largă participare regională şi internaţională, cu un înalt nivel de reprezentare, persoane cu rol decizional din instituţii publice cu atribuţii în domeniu (Administraţia Prezidenţială, Guvernul României, Ministerele de resort din tarile sud-est europene, SRI, MApN, STS, IGPR,ENISA, FBI, CERT-uri naţionale) alături de actori din sectorul privat şi asociativ (ANSSI, Provision, CISCO, IBM, HP, RSA, Bitdefender, Microsoft, Kaspersky, CertSIGN, QEast), într-un eveniment multifaţetat în care s-a integrat ca tematică şi conţinut iniţiativa proprie a ANSSI – Cybersec 2016.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate diferite subiecte de importanţă deosebită din domeniul securităţii cibernetice, precum: monitorizarea reţelelor de botnet, inovarea securităţii ca metodă de apărare, gestionarea surselor de malware, strategii inteligente de securitate cibernetică, modalităţi de securizare ale sistemelor de operare, evoluţia de la strategii de securitate la strategii de securitate cibernetică.

Detalii: www.cybersec-romania.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.