Actorul Robert De Niro, deţinător a două premii Oscar, a primit aprobarea consiliului Westminster al Londrei pentru a începe construcţia unui hotel-boutique în centrul capitalei Marii Britanii la începutul anului viitor, potrivit contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul deţine deja hotelul Greenwich din Manhattan, New York, iar pentru noul proiect - Wellington Hotel - care va avea 83 de camere este nevoie să fie demolate şase clădiri de pe străzile Wellington, Tavistock, Burleigh şi Exeter, dintre care trei sunt listate ca monumente istorice - clasa II.

”Londra este unul dintre cele mai fabuloase şi cosmopolite oraşe din lume. Are sens să dezvolţi un hotel care să reprezinte toate astea în zona Covent Garden”, a spus Robert de Niro, în mai, despre planurile sale. 

Robert de Niro a afirmat că vrea să aducă un omagiu moştenirii arhitecturale a zonei, aducând ce e mai bun din ce a făcut la New York în Londra. 

Hotelul este programat să fie deschis în 2019. 

”Aceasta este una dintre cele mai bune scheme pe care le-am luat în considerare pentru Covent Garden. Designul arhitectural este de înaltă calitate şi se va potrivi Covent Garden, amestecând vechiul cu noul. Proiectul ar putea revitaliza o zonă uitată din West End”, a declarat un reprezentant al consiliului.

Robert De Niro, născut pe 17 august 1943, la New York, este actor, regizor şi producător. A jucat în peste o sută de filme, făcându-se remarcat în 1973, în pelicula ”Mean Streets”, regizată de Martin Scorsese. Starul american a fost nominalizat de şapte ori la premiile Oscar şi a câştigat de două ori acest trofeu, cu rolurile interpretate în filmele ”Naşul II”, de Francis Ford Coppola, în 1975, şi ”Taurul furios/ Raging Bull”, de Martin Scorsese, în 1981.

Robert De Niro a făcut parte din distribuţia a două filme recompensate cu trofeul Palme d’Or de la Cannes - ”Taxi Driver”, de Martin Scorsese, în 1976, şi ”Mission”, de Roland Joffé, în 1986.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.