Serena Wiliams, locul 1 WTA, a primit un wildcard pentru a participa la Turneul de la Cincinnati, competiţie la care anul trecut a câştigat trofeul, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep, cu scorul de 6-3, 7-6 (5).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Americanca a fost eliminată, în această săptămână, în optimile de finală ale turneului de la Jocurile Olimpice şi a decis să meargă la Cincinnati pentru a-şi apăra trofeul cucerit anul trecut, dar şi locul 1 mondial, ameninţat de Angelique Kerber.

Germana ar putea-o detrona pe Serena Williams după 183 de săptămâni în care jucătoarea americană a ocupat locul 1 WTA. Şansa să se întâmple o rocadă la vârful iererhiei nu este una foarte mare. Angelique Kerber, care a fost eliminată în primul tur la ediţia precedentă, trebuie să câştige turneul de la Cinncinnati, iar Williams să nu ajungă în sferturile de finală.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

La Cincinnati va participa şi Simona Halep, jucătoare care va coborî luni de pe locul 3 pe locul 4 WTA. Serena Williams are de apărat 900 de puncte, iar Halep 585 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.