Interact, unul dintre principalii jucători pe piaţa companiilor de consultanţă şi formare profesională, organizează în toamna acestui an prima certificare Emergenetics, un instrument de analiză comportamentală, destinat managerilor de HR, trainerilor interni, dar şi freelancerilor sau celor care oferă programe de coaching.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Analiza Emergenetics are la bază un test complex de personalitate, ce îmbină perspective oferite de neuro-ştiinţe cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferinţe de gândire – analitic, structural, social şi conceptual – şi trei factori comportamentali – expresivitatea, asertivitatea şi flexibilitatea. Fiecare persoană posedă aceste caracteristici în combinaţii şi proporţii unice, având sau nu o dominantă.

 „O persoană este suma experienţelor sale, suprapuse peste fondul genetic înnăscut. Această juxtapunere dintre natură şi cultură este fundaţia pe care a fost construit Emergenetics. Aplicarea testului în mediile corporative oferă detalii preţioase, ajutându-i pe clienţi să-şi consolideze echipele, să ştie ce sarcini să aloce angajaţilor, să înţeleagă diferenţele de gândire şi să se adapteze la preferinţele lor de interacţiune”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

În prezent, Interact este singura companie de pe piaţa de consultanţă şi formare profesională din România acreditată Emergenetics şi printre primele certificate din Europa.

Evenimentul de acreditare va avea loc în luna septembrie şi va fi susţinut de Prof. Dr. Geil Browning, co-fondatoarea companiei Emergenetics International şi creatoarea profilului Emergenetics. Cei interesaţi se pot înscrie la cursul de acreditare Emergenetics pe site-ul Interact sau o pot contacta pe Georgeta Dendrino la adresa de e-mail: georgeta.dendrino@i-interact.ro.

 

***

Despre INTERACT

În cei 18 ani pe piaţa de training şi consultanţă INTERACT a înţeles subtilităţile proceselor de schimbare, având rol de catalist şi gestionând evoluţia unor companii de pe piaţa internă şi internaţională.

Activitatea Interact se bazează pe un know-how dezvoltat la nivel global. Soluţiile oferite provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie şi Franta. Lor li se adaugă şi experienţa locală şi de pe pieţe emergente.

Expertiza internaţională în livrarea de soluţii de training şi coaching alături de parteneriatele internaţionale dezvoltate cu cei mai importanţi provideri de soluţii pentru nevoile organizaţiei -management, marketing, comunicare, resurse umane, vânzări - propulsează compania în poziţia de lider al pieţei de training din România.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.