Toate meciurile organizate de FRF în acest week-end au fost amânate, în urma decesului fotbalistului camerunez al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a anunţat, sâmbătă, forul de la Casa Fotbalului, într-un comunicat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână şi va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanţii cluburilor finaliste. Toate meciurile din competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor şi Campionatele Naţionale de Juniori, vor fi, de asemenea, amânate. Cheltuielile de deplasare şi cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federaţia Română de Fotbal", se arată în comunicatul citat.

FRF a transmis condoleanţe familiei fotbalistului, colegilor de echipă şi reprezentanţilor clubului Dinamo: "La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa, fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului. Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă condoleanţele faţă de familia fotbalistului, colegii lui de echipă şi toţi reprezentanţii clubului Dinamo Bucureşti."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.