Redacţia Adevărul precizează că percheziţiile făcute miercuri dimineaţă de procurorii DIICOT nu au vizat publicaţia şi că acţiunea anchetatorilor a avut ca obiect foste afaceri ale lui Cristian Burci, din domeniul feroviar, înstrăinate anterior achiziţionării Adevărul Holding.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ancheta efectuată de DIICOT asupra omului de afaceri Cristian Burci nu vizează Societatea Adevărul Holding sau vreuna dintre mărcile deţinute de acesta, cum ar fi ziarele Adevărul, Click!, revistele Historia, Dilema Veche precum şi restul publicaţiilor din Adevărul Holding. Ancheta în cauză vizează foste afaceri ale domnului Cristian Burci, afaceri din cu totul alt domeniu, anume cel feroviar, afaceri pe care domnul Cristian Burci le-a înstrăinat înainte de a achiziţiona societatea Adevărul Holding în vara anului 2012", precizează Adevărul.

De asemenea, menţionează că ancheta în cauză vizează foste afaceri lui Cristian Burci, afaceri din cu totul alt domeniu, anume cel feroviar, afaceri pe care domnul Cristian Burci le-a înstrăinat înainte de a achiziţiona societatea Adevărul Holding în vara anului 2012.

"Reamintim faptul că Societatea Adevărul Holding se află în insolvenţă încă de la sfârşitul anului 2012, motiv pentru care, în conformitate cu legislaţia în vigoare, întreaga activitate financiară este strâns monitorizată de instituţii precum ANAF, Societăţi de Reorganizare, Comitetul Creditorilor, etc", se mai arată pe site-ul publicaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.