Un şofer care nu a vrut să oprească la semnalul poliţiştilor a fost prins după ce agenţii rutieri l-au urmărit şi au tras focuri de armă pentru a opri maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, joi, în zona intersecţiei Bulevardul Basarabia – Bulevardul 1 Decembrie 1918, agenţii de la Brigada Rutieră a Capitalei i-au făcut semn şoferului să oprească.

Şoferul, care conducea un autoturism Mercedes, a accelerat când i-a văzut pe poliţişti, iar aceştia au plecat în urmărirea lui. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras trei focuri de armă în plan vertical, pentru a încerca să-l oprească pe şofer. Întrucât acesta nu a oprit, poliţiştii au tras alte două focuri de armă spre maşină, reuşind astfel să îl prindă.

În urma incidentului nu au fost înregistrate victime, a precizat Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul a refuzat să oprească maşina la semnalele agenţilor de la rutieră întrucât era băut.

Bărbatul se numeşte Crăişor Mitrache şi este membru al clanului Belgienilor, au precizat sursele citate.

Crăişor Mitrache, zis "Seif", a mai fost cercetat, în 2006, pentru că a condus fără a avea permis. Poliţitşii l-au urmărit atunci prin tot Bucureştiul, şi au tras focuri de armă pentru a-l prinde. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.