Pe aproape 100 de bulevarde din Capitală sunt gropi apărute în carosabil din cauza intervenţiei pentru deszăpezire, Primăria Capitalei anunţând că începe, de luni, un program de plombare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a anunţat că va începe, prin Administraţia Străzilor, un program de plombare a gropilor apărute în carosabil din cauza intervenţiei pentru deszăpezire.

"Au fost verificate toate bulevardele principale ale Capitalei, au fost depistate probleme pe 97 de bulevarde, iar începând de astăzi se va interveni pentru remedierea situaţiei pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, Bulevardul Ficusului, Şoseaua Kiseleff, Strada Jiului, Strada Nataţiei, Calea Griviţei şi Strada Clăbucet. Acţiunea de plombare a gropilor va continua în toată această săptămână", a anunţat purtătorul de cuvânt al PMB, Alexandru Ichim.

Potrivit planului întocmit de PMB, lucrările de reparaţie vor continua miercuri pe Şoseaua Chitilei, Bulevardul Laminorului şi Bulevardul Mărăşeşti, joi - pe Strada N. Caranfil, Şoseaua Pipera, Strada Aviatorului şi Strada Aviator Alexandru Şerbănescu, iar vineri - pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Strada Brăţării, Bulevardul Liviu Rebreanu, Aleea Barajul Dunării şi Bulevardul Lucreţiu Pătraşcu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.