Vivendi International SA („Vivendi” sau „GRUPUL”) anunţă că a încheiat un acord cu I3CP Holdings BV („13CP”) pentru vânzarea întregului său pachet de acţiuni deţinute la City Insurance Romania SA („CIRO”), („Tranzacţia”). Tranzacţia a fost aprobată de către Consiliul Director al Vivendi şi este supusă aprobărilor autorităţilor competente din România. Se preconizează că Tranzacţia se va finaliza în trimestrul 3 al anului 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Despre City Insurance S.A

Cu sediul central în Bucureşti, City Insurance este liderul asigurărilor generale din România, cu cel mai mare număr de clienţi, cea mai mare valoare a primelor brute subscrise şi un portofoliu extins de produse şi servicii. Cu active totale de peste 700 de milioane de euro şi prime brute subscrise de peste 500 de milioane de euro, City Insurance are în acest moment mai mult de 4 milioane de asiguraţi.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.cityinsurance.ro.

Despre I3CP

I3CP este un investitor ECEEMEA, cu sediul în Olanda, axat pe definirea viitoarei mari creşteri din sectorul asigurărilor, reasigurărilor, gestionării activelor şi fintech. I3CP gestionează peste 15 miliarde EUR şi are birouri în Amsterdam şi Atena.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.I3cp.eu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.