Vă vine să credeţi sau nu, se apropie Crăciunul! Zilele sunt mai scurte, vremea este mai rece, iar melodiile clasice sunt la radio. Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun şi nu este prea târziu pentru a adăuga câteva decoraţiuni de Crăciun noi în casa dvs. pentru sărbători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre cele mai bune părţi ale Crăciunului este spiritul vesel şi festiv care pluteşte în jurul casei tale. În această perioadă a anului, toată lumea pare să fie în spiritele vesele, iar noi nu suntem diferiţi!

Pentru a profita la maximum de acest sezon, ghidul nostru vă va ajuta să descoperiţi modalităţi simple de a adăuga un aspect festiv în casa dvs. Cu ajutorul nostru, veţi avea un Crăciun cum nu se poate mai frumos!

Folosiţi nişte perne de Crăciun

Adăugarea unei perne festive aici sau acolo este o modalitate uşoară şi instantanee de a aduce veselie de Crăciun în casa dvs.. Încercaţi să încorporaţi o pernă roşie simplă sau o pernă de catifea de lux pentru un aer festiv.

Dacă doriţi să mergeţi mai departe, încercaţi ceva de genul unei decoratiuni Craciun cu câini şic, dar de sezon. Găsiţi un teckel jucăuş şi un cocker spaniol plin de caracter purtând accesorii festive adorabile, prezentate pe un fond luxos de catifea din bumbac verde pădure.

Faceţi-vă casa să miroasă frumos cu lumânări parfumate

Lumânările sunt, fără îndoială, una dintre cele mai bune modalităţi de a crea atmosfera în perioada sărbătorilor. Mirosurile aromate de scorţişoară, pin şi fructe de pădure invocă spiritul festiv în casa dvs. Plasarea de lumânări individuale la ferestre şi în jurul casei dvs. este modalitatea perfectă de a crea o atmosferă confortabilă. De ce să nu faceţi din aceste favorite festive o piesă centrală cu decoraţiuni de Crăciun în mijlocul mesei? Pentru un aspect mai spectaculos, grupările mari ajută ca aranjamentul dvs. să arate vesel şi luminos - perfect pentru perioada sărbătorilor!

Aromele precum pinul, merişorul, scorţişoara şi plăcinta cu mere ne amintesc de Crăciun şi pot adăuga o notă subtilă subtilă, dar magică. Împrăştierea lumânărilor în toată casa dvs. vă ajută să aduceţi un sentiment de confort, alături de ambianţa şi nostalgia Crăciunului. Simplul miros de vin fiert v-ar putea trimite cu gândul la o petrecere de Crăciun în familie, în anii tinereţii dumneavoastră!

Lumânările sunt, de asemenea, cadoul perfect pentru un prieten, pentru familie sau chiar pentru Moş Crăciun secret de la serviciu.

Aduceţi puţină veselie festivă în dormitorul dvs.

Crăciunul şi iarna înseamnă că locuinţa trebuie să fie un loc confortabil şi călduros în care să evadezi. Înseamnă că cea mai confortabilă cameră din casă trebuie să primească puţină dragoste de Crăciun. Dormitorul este deseori o gândire ulterioară atunci când vine vorba de decoraţiuni de Crăciun, dar adăugarea unei atingeri aici şi acolo poate ajuta la înveselirea întregii case.

O modalitate uşoară de a face acest lucru este să vă procuraţi nişte lenjerie de pat festivă pentru a aduce un sentiment de Crăciun fără a fi nevoie să vă revizuiţi spaţiul decorat cu grijă.

Fiţi creativi cu zăpadă artificială

Fireşte, Crăciunul este singura perioadă din an în care se presupune că vom vedea o abundenţă de zăpadă. Cum acest lucru nu se întâmplă întotdeauna, zăpada artificială este alternativa perfectă!

Deşi zăpada artificială nu este esenţială, aceasta va lăsa o mică strălucire de Crăciun oriunde este plasată. Aplicaţi-o cu generozitate pe balustrade, pe ferestre sau pe globuri de Craciun pentru a obţine o atmosferă de Crăciun care este complet independentă de vremea reală. Ca să nu mai spunem că această zăpadă nu se va topi!

Zăpada artificială este un accesoriu excelent pentru casa dvs., mai ales dacă aveţi copii mici. Fiţi creativi şi decoraţi-vă grădina din faţă cu un praf uşor de zăpadă artificială pentru un plus de aer de iarnă în acest sezon de sărbători!

Întâmpinaţi oamenii la uşa dvs. cu Crăciunul

În timp ce s-ar putea să vă concentraţi asupra modului în care puteţi aduce interiorul casei dvs. în perioada festivă, există multe modalităţi la care poate nu vă gândiţi să aduceţi veselie în exteriorul dvs.

Ne place să folosim luminiţele pentru a adăuga un aer vesel casei noastre, dar de ce să nu facem un pas mai departe cu un preş festiv. Perfect pentru a fi scos în fiecare an, acesta îi va întâmpina pe oameni cu un sentiment instantaneu de Crăciun din momentul în care ajung în casa dvs.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.