Hei de la Rompetrol promovează mâncarea sănătoasă sau delicioasă care se prepară rapid şi continuă parteneriatul cu evenimentele Street Food, primul eveniment din acest an fiind cel de la Romexpo, din perioada 25-28.05.2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Festivalurile culinare îmbină buna dispoziţie cu mâncarea de calitate şi gătită rapid şi de aceea acest parteneriat ne-a adus şi nouă şi partenerilor noştri rezultate îmbucurătoare care ne-au făcut să mergem mai departe. Hei este cea mai fresh componentă a produselor şi serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri şi care se dezvoltă rapid. De asemenea, credem în proiectele care aduc noutate şi creativitate în viaţa noastră. Aşadar, parteneriatul cu Street Food s-a legat natural”, a declarat Gabriela Budişteanu, Chief Marketing Officer, KMG Rompetrol.

Anul acesta am mers mai departe şi am creat un spaţiu de relaxare şi luat masa modern şi inovativ în care senzaţia hei a fost transpusă într-o manieră creativă şi atractivă şi în aer liber şi care să aducă plus valoare festivalului de către arhitectul Mihai Popescu, premiat de către London Artistry Competition.

În zona hei by Rompetrol, vizitatorii au avut parte de o nouă experienţă tonică şi au savurat şi limonada lui Iulian, oferind, prin cumpărare, o donaţie pentru Secţia de Oncopediatrie a Spitalului Marie Curie din Bucureşti. Cei care au susţinut această iniţiativă primesc din partea Rompetrol şi espresso tonic sau cafea.

Sub sloganul “Rompetrol – ajungi mai departe”, această acţiune continuă serie evenimente susţinute de hei şi Rompetrol, prin oferirea de noi experienţe, atât prin magazinele staţiilor de carburant, prin calitatea produselor gastro oferite în restaurantele hei cât şi prin ospitalitatea şi amabilitatea angajaţilor săi.

Rompetrol Downstream, membră a KMG International, operează în România o reţea de 141 staţii carburant premium (combinând nevoile şi aşteptările clienţilor cu cele mai bune soluţii tehnice) şi peste 700 puncte de distribuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.