România – pentru a treia oară prezentă în finala mondială EY Entrepreneur of the Year 59 de antreprenori din 49 de ţări vor intra în competiţie pentru câştigarea marelui premiu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A şaptesprezecea ediţie a forumului EY World Entrepreneur Of The Year începe astăzi la Monte Carlo şi se va încheia pe 11 iunie 2017. 59 de antreprenori calificaţi din 49 de ţări vor concura pentru marele premiu care va fi anunţat în cadrul ceremoniei de premiere de pe 10 iunie.

România va fi reprezentată în competiţie de Cristian Covaciu, Director General IPEC, câştigătorul titlului EY Entrepreneur Of The Year 2016 în România. “Merg la Monte Carlo încrezător şi cu dorinţa de a demonstra că antreprenoriatul românesc concurează de la egal la egal cu reprezentanţii ţărilor cu tradiţie îndelungată,” a declarat Cristian Covaciu.

Compania pe care a fondat-o în 1990 a devenit unul dintre cei mai mari jucători globali din domeniul produselor de menaj şi porţelan superior. IPEC are un venit anual de peste 22 milioane EUR, 800 de angajaţi şi 250 de roboţi industriali. Cu 40 de milioane de piese realizate anual, firma e responsabilă de 1% din producţia mondială de farfurii.

Premiul EY World Entrepreneur Of The Year 2017 se va acorda pe baza a şase criterii, definite astfel încât fiecare candidat să aibă şanse egale în competiţie: spirit antreprenorial, creare de valoare, direcţie strategică, impact naţional şi global, inovaţie şi integritate personală.

Printre câştigătorii anteriori ai prestigiosului titlu World Entrepreneur Of The Year se numără: Manny Stul – Chairman şi Co-CEO Moose Enterprise Holdings (Australia), Mohed Altrad - CEO Altrad Group (Franţa), Uday Kotak – Vice-Preşedinte şi Managing Director Kotak Mahindra Bank Limited (India), Hamdi Ulukaya - Fondator şi CEO Chobani Inc. (SUA) şi Guy Laliberté, Fondator şi CEO, Cirque du Soleil (Canada).

"Competiţia World Entrepreneur Of The Year este locul în care se întâlnesc, anual, cei mai buni antreprenori din 49 de ţări. Suntem mândri că România participă pentru al treilea an consecutiv. Cristian Covaciu va fi susţinut în această finală mondială de delegaţia naţională, formată din oameni de afaceri români şi din reprezentanţi EY România,spune Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

Alături de ceremonia de premiere, programul din acest an include un summit dedicat afacerilor de familie, sesiuni de discuţii despre impactul social al antreprenorilor, transformarea digitală şi viitorul forţei de muncă.

Printre personalităţile care vor susţine discursuri se numără:

  • Willam P. Lauder – Executive Chairman The Estée Lauder Companies Inc.;
  • Andrea Illy – Chairman illycaffè;
  • Mark Cuban – antreprenor în serie şi proprietar al Dallas Mavericks;
  • Kate Winslet – actriţă;
  • Vivienne Ming – cofondator şi Managing Partner Socos;
  • Manny Stul – Chairman şi Co-CEO Moose Enterprise Holdings (câştigătorul de anul trecut al premiului World Entrepreneur Of The Year).

Lista completă a vorbitorilor şi reprezentaţilor fiecărei ţări participante la competiţia din acest an este disponibilă la www.ey.com/weoy.

****

Despre EY World Entrepreneur Of The Year™

EY Entrepreneur Of The Year este cea mai prestigioasă competiţie de la nivel global dedicată antreprenorilor. Programul îşi propune să încurajeze activitatea antreprenorială în rândul întreprinzătorilor cu potenţial şi recunoaşte contribuţia celor care prin viziunea, leadership-ul şi rezultatele lor devin sursă de inspiraţie pentru cei care vor să devină antreprenori, dar nu numai. Cunoscut drept primul şi singurul program global dedicat antreprenorilor, EY Entrepreneur Of The Year îi premiază pe cei care construiesc şi conduc afaceri de succes, recunoscându-le meritele prin programele regionale, naţionale şi globale organizate în peste 145 de oraşe din peste 60 de ţări.

***

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 29,6 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2016. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este liderul de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 700 de angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiţii de nivel mondial dedicată antreprenoriatului, EY Entrepreneur Of The Year. Câştigătorul ediţiei locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an în luna iunie la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.