Ansamblul rezidenţial Nord Residence, este localizat în zona de nord a Bucureştiului, în sectorul 1, zona AVIAŢIEI - BĂNEASA - PIPERA, pe str. Salubrităţii, nr. 49. În zona se dezvoltă noi ansambluri rezidenţiale, centre comerciale şi clădiri de birouri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toată zona beneficiază de proiecte de infrastructură şi utilităţi noi, dimensionate şi în conformitate cu standardele europene.

În imediata apropiere se află o arena cu terenuri de tenis, iar în mai puţin de o mie de metri, găsim grădiniţă, şcoală, spital şi un super market.

Ansamblul residential Nord residence este un complex cu cinci blocuri, fiecare având un număr de 8 apartamente, cu câte 3 camere, doua apartamente pe fiecare nivel, cu parter liber şi acoperit, pentru locurile supraterane de parcare, foarte usor accesibile

Fiecare bloc are lift şi doar două apartamente pe fiecare palier (la etajele 1, 2, 3 si 4). Fiecare apartament are o suprafaţă construită desfaşurată de 115.4 mp, trei camere, două băi si trei terase, cu suprafeţe între 12 si 35 mp, încălzire în pardoseală cu centrală termică murală şi tiraj fortat, sistem de cablare structurată pentru transmisii voce.

Apartamentele beneficiază de suprafeţe mari vitrate pe toate laturile

Termen de finalizare: martie 2019

Proiectul este localizat în zona de nord a Bucureştiului, unde se dezvoltă noile ansambluri rezidenţiale, centre comerciale şi afaceri. Toată zona beneficiază de proiecte de infrastructură şi utilităţi noi, dimensionate şi în conformitate cu standardele europene. In imediata vecinătate se află arena cu terenuri de tenis

Standardele superioare de calitate sunt oferite cu ajutorul partenerilor nostri: Ceresit , Schindler, Salamander, Saint Gobain, Marazzi, Ideal Standard, Grohe, Legrand, Meffert

Preturi de la 1000 euro + TVA / mp construit

Pentru mai multe detalii: https://www.nordresidence.ro/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.