"La micul dejun am aplicat şi înainte de prânz deja am avut banii în cont", îşi relatează un client experienţa de obţinere rapidă a unui împrumut de nevoi personale, pentru care a trebuit să urmeze doar cinci paşi în procesul de aprobare pe platforma brokerului de credite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 De acasă, de la calculatorul personal, întregul proces de aplicare, verificare, selecţie a ofertelor, semnare a contractului, până la virarea banilor în cont, a început la 8.00 dimineaţa şi s-a încheiat la ora 10.00.

"Aveam nevoie de un credit, dar niciodată nu am găsit timp să stau să caut sau să mă plimb cu dosare şi semnături. Am văzut reclama 123Credit la TV, am deschis laptop-ul şi totul a mers natural, nici nu a trebuit să mă ridic de pe scaun", spune acesta şi îşi descrie pas cu pas experienţa obţinerii împrumutului.

 Pasul 1: Crearea contului

Cu doar câteva clickuri, crearea unui cont pe platforma 123Credit.ro este cea mai rapidă etapă. Este necesară doar introducerea adresei de email şi a unui număr de telefon.

 Pasul 2: Optimizarea profilului

După ce contul personal a fost creat, clientul introduce câteva informaţii care să permită identificarea şi evaluarea împrumutului ce poate fi obţinut.

Tot ce are de făcut este să scaneze cartea de identitate, fie arătând-o spre camera calculatorului, fie încârcând manual o copie a acesteia, şi să completeze apoi informaţii despre vârstă, vechime, studii, venituri şi eventuale credite active. Niciun alt document în afara buletunului nu este necesar.

Pe baza acestor date, sistemul de scorare dezvoltat de 123Credit.ro îi afişează suma maximă pe care o poate împrumuta.

 Pasul 3: Alegerea creditului

Cu toate formalităţile de identificare încheiate rapid, clientul poate selecta tipul de credit dorit, precizând ce sumă vrea să împrumute. În cazul ofertelor de credit 100% online, clientul poate alege orice sumă între 100 de lei şi 130.000 lei, cu limită doar la maximul eligibil stabilit prin scoring, selectând oferta instituţiei finanţatoare care îi convine cel mai mult. Pe platforma 123Credit.ro pot fi accesate în momentul de faţă 180 de oferte, dintre care 73 împrumuturi de nevoi personale şi 107 credite ipotecare de la 13 bănci.

Eligibilitatea pentru oferta aleasă este afişată imediat, astfel încât poate trece deja la următoarea etapă.

 Pasul 4: Aplicarea şi aprobarea

Este o etapă în care, de fapt, clientul nu trebuie să facă aproape nimic. Cu buletinul deja scanat şi cu informaţiile introduse în faţă anterioară, verificarea identitatii, a venitului si a istoricului de creditare se fac instant de catre sistemul instituţiei finanţatoare alese, care va interoga baza de date a ANAF, ca să nu mai fie nevoie de adeverinţe de venit de la angajator, şi Biroul de Credit.

Decizia de finanţare este primită pe loc, în urma acestor verificări automate.

Pasul 5: Semnarea contractului şi virarea banilor

Ultimul pas include formalitatea semnării acordurilor şi contractului de finanţare, care se realizează tot online.

Procesul accesării împrumutului este încheiat, clientului nerămânându-i de făcut decat să îşi verifice contul indicat pentru a constata virarea banilor.

 Chiar dacă paşii de urmat sunt simpli, reprezentanţi ai brokerului de credit pot oferi suport pe parcurs în cazul în care e necesar, clientul putând fi contactat, de asemenea, şi de reprezentanţi ai instituţiei finanţatoare alese dacă se cere clarificarea anumitor informaţii.

(Articol susţinut de 123credit.ro)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.