Spyrosoft Solutions, o companie recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creştere din Europa, îşi propune să-şi dezvolte echipa de specialişti în software din Timişoara până la 100 de oameni în acest an. Prezentă în România de doar 6 luni, compania mizează pe avantaje şi flexibilitate pentru a atrage talente pentru biroul local, specializat în software pentru industria auto.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Flexibilitatea ridicată pentru angajaţii săi, posibilitatea de a lucra de la distanţă la cerere şi programul de lucru flexibil au contribuit la creşterea satisfacţiei angajaţilor şi la o rată ridicată de recomandare. Mai mult de jumătate dintre noii angajaţi de la începutul pandemiei au provenit din programul de recomandare internă.

Cu toate acestea, cea mai mare atracţie a companiei specializate în software auto este atmosfera de lucru, relevantă pentru 84% dintre angajaţi, în timp ce securitatea locului de muncă sau munca în echipă contribuie la nivelul ridicat de retenţie şi recomandare raportat de companie.

De asemenea, pentru a menţine echipele conectate, păstrând în acelaşi timp flexibilitatea muncii, compania se bazează pe întâlniri informale pentru a conecta membrii echipei. Următorul eveniment informal organizat pentru echipa la Timişoara va dezbate provocările dezvoltării software în industria auto, pornind de la proiectele la care echipa locală lucrează în prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof va avea loc pe 29 septembrie şi este deschis atât angajaţilor actuali, cât şi comunităţii IT, cu preînregistrare pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com.

Spyrosoft Solutions a fost recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creştere din Europa pentru a doua oară în 2022. Spyrosoft are, la nivel global, peste 1.300 de angajaţi în cele 18 birouri din Europa, Asia, America de Sud şi SUA.

Biroul din Timişoara s-a deschis în această primăvară, iar compania mizează pe politica de wellebeing, centrată pe angajat, pentru a-şi extinde echipa. Prin urmare, angajaţii Spyrosoft nu au un program de lucru fix şi nici nu sunt obligaţi să vină la birou în fiecare zi.

Flexibilitatea se remarcă în ADN-ul Spyrosoft, iar ceea ce ne diferenţiază de alte companii este modul în care reuşim să combinăm dezvoltarea de software încorporat şi enterprise. Nu suntem singura companie din lume care face acest lucru, dar suntem printre puţinii care o fac la acest nivel. Acest atribut se extinde asupra echipelor, iar pandemia ne-a arătat că un program flexibil de lucru ajută la creşterea productivităţii şi a satisfacţiei în muncă. Prin urmare, în timp ce multe companii iau în considerare revenirea la un program complet de lucru de birou, noi lăsăm echipele să aleagă atât locul în care doresc să lucreze, cât şi programul de lucru. Două săptămâni la birou şi o lună în Bali? Sigur, putem lucra de oriunde, afirmă Witold Leder - CEO Spyrosoft Solutions.

Potrivit unui sondaj intern al companiei, realizat în 8 ţări şi 14 birouri Spyrosoft, 84% dintre angajaţi apreciază mediul de lucru şi un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional. De asemenea, în ciuda flexibilităţii programului, 80% dintre angajaţi cred că beneficiază de stabilitatea locului de muncă.

Până la sfârşitul anului, ne propunem să avem o echipă de 100 de specialişti IT, iar pe viitor, cu siguranţă, va continua să crească. Dincolo de abilităţile profesionale ale candidaţilor, apreciem spiritul de echipă, abilităţile de comunicare şi faptul că aceştia sunt dispuşi să ia iniţiativa în proiectele speciale pe care le livrăm clienţilor noştri din întreaga lume, adaugă Witold Leder.

Dacă vrei să participi la următorul eveniment informal organizat de Spyrosoft în Timişoara, înregistrează-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com la Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof. Pe 29 septembrie, vezi mediul de lucru al Spyrosoft de pe acoperiş.

(Articol susţinut de Spyrosoft Solutions)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.