Philip Morris International (PMI) a publicat cea mai recentă ediţie a „Scientific Update”, o publicaţie dedicată eforturilor de cercetare pentru dezvoltarea şi evaluarea unei game de alternative fără fum la ţigări, precum şi a produselor „dincolo de nicotină”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această ediţie, PMI prezintă  tiparele de utilizare a produsului, riscul relativ şi efectele trecerii la alternative fără fum comparate cu continuarea fumatului. De asemenea, subliniază importanţa monitorizării de-a lungul timpului a tiparelor de utilizare pentru a evalua schimbările în ceea ce priveşte riscul asupra populaţiei.

„Pentru a ne asigura că fumătorii adulţi pot lua decizii informate, este important ca aceştia să cunoască alternativele fără fum şi să aibă acces la date corecte şi reale despre beneficiile, dar şi despre riscurile acestor produse”, a declarat Steve Roulet, Global Head of Behavioral Research Insights în cadrul Philip Morris International. „Pentru orice fumător, cea mai bună alegere pe care o poate face este să renunţe complet la tutun şi nicotină”.

Ediţia din august 2021 a publicaţiei „Scientific Update” oferă şi detalii despre rezultatele studiilor clinice ale PMI efectuate de Luedicke et al. şi Haziza et al., care au arătat că la participanţii care au trecut de la ţigări la produsul din tutun încălzit dezvoltat de PMI s-a constatat o scădere semnificativă a nivelurilor de monoxid de carbon (CO) măsurate în sânge după 24 de ore. După trei luni, participanţii care au trecut la acest produs au raportat şi o îmbunătăţire a respiraţiei şi mai puţine episoade de tuse, o scădere a inflamaţiei cauzate de fum , nivel îmbunătăţit al colesterolului şi o reducere a stresului oxidativ.

Ultima ediţie a „Scientific Update” este disponibilă la: https://www.pmiscience.com/whats-new/scientific-update-13. Ediţiile anterioare sunt disponibile la: https://www.pmiscience.com/discover/technology/our-quarterly-scientific-and-technology-updates.

Philip Morris International: Pentru un viitor fără fum

Philip Morris International (PMI) şi-a propus să transforme industria tutunului pentru a crea un viitor fără fum în care ţigările vor fi înlocuite cu produse fără fum în beneficiul fumătorilor adulţi care, altfel, ar continua să fumeze, dar şi al societăţii, al companiei şi al acţionarilor săi. PMI este lider internaţional în industria tutunului şi se ocupă cu fabricarea şi comercializarea ţigaretelor, a produselor fără fum, a dispozitivelor şi accesoriilor electronice aferente acestora, precum şi a altor produse care conţin nicotină pe pieţele din afara Statelor Unite ale Americii.  Suplimentar, PMI pune la dispoziţia Altria Group, în vederea comercializării sub licenţă în Statele Unite, o versiune a dispozitivului IQOS şi consumabile. În SUA, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a autorizat comercializarea acestor produse în urma evaluării cererii de autorizare a punerii pe piaţă a unui produs din tutun (PMTA) şi a autorizat promovarea unei versiuni a dispozitivului IQOS şi a consumabilelor aferente ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP) şi a determinat că o decizie de expunere modificată este oportună pentru promovarea sănătăţii publice. PMI îşi construieşte viitorul pe o nouă categorie de produse fără fum, care, deşi nu sunt lipsite de riscuri, sunt o alegere mult mai bună decât continuarea fumatului tradiţional. Prin eforturi multidisciplinare în dezvoltarea de produse, tehnologie de ultimă generaţie şi oameni de ştiinţă de top, PMI doreşte să se asigure că produsele sale fără fum răspund preferinţelor consumatorilor adulţi, precum şi cerinţelor riguroase de reglementare. Portofoliul de produse fără fum IQOS al PMI include produse care nu ard tutunul (heat-not-burn) şi produse cu vapori cu conţinut de nicotină.  În 30 iunie 2021, produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 67 de pieţe în principalele oraşe sau la nivel naţional, iar PMI estimează că aproximativ 14,7 milioane de fumători adulţi din întreaga lume au trecut la IQOS şi au renunţat la fumat. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.pmi.com şi www.pmiscience.com.

(Material realizat cu susţinerea Philip Morris România)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.