Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României în care mulţumeşte ţării că are oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos şi pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Mulţumesc, România, pentru că ai oameni cu tradiţii frumoase pe care le păstrează cu încăpăţânare, cu un port popular pe care îl purtăm mândri, că avem un drum senzaţional prin munţi, ca Transfăgărăşanul, un magiun de Topoloveni gustos, pentru că există pe Argeş în jos, pe un mal frumos, la Curtea de Argeş, un loc de mănăstire unde se odihnesc toţi regii României, îţi mulţumesc pentru că aici, lângă familia mea, mă simt eu! La mulţi ani, România!”, spune Alina Gorghiu în mesaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.