Secretarul general al Partidului Social Democrat, Paul Stănescu, a transmis că Ziua Naţională a României este un moment solemn când toţi liderii politici sunt datori să lase la o parte adversităţile, orgoliile şi interesele politice mărunte pentru a găsi raţiunea, dialogul şi soluţiile cele mai eficiente care să-i ajute pe români să depăşească această perioadă grea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ziua Naţională reprezintă sărbătoarea unităţii şi a mândriei de a fi român. Astăzi cinstim faptele eroice ale înaintaşilor noştri, cei care au unit neamul românesc sub un singur steag, şi reflectăm cu toţii la datoria pe care o avem de a lăsa copiilor noştri o ţară prosperă şi sigură.
Este un moment solemn când toţi liderii politici sunt datori să lase la o parte adversităţile, orgoliile şi interesele politice mărunte pentru a găsi raţiunea, dialogul şi soluţiile cele mai eficiente care să-i ajute pe români să depăşească această perioadă grea”, a afirmat Paul Stănescu, joi, pe pagina de Facebook a PSD. 
El a menţionat că a iubi această ţară înseamnă a folosi fiecare resursă posibilă pentru a-i ajuta pe români.  
“Pentru mine şi colegii mei din PSD, 1 Decembrie este o nouă ocazie să ne gândim cum putem să-i sprijinim în continuare pe cei care au cea mai mare nevoie. Fiindcă a iubi România înseamnă, în fapt, a folosi fiecare ceas şi orice resursă posibilă pentru a-i ajuta pe români!
Indiferent dacă sunt tineri sau bătrâni, indiferent dacă trăiesc în ţară sau în diaspora, indiferent dacă muncesc ca agricultori ori lucrează în companii private, sunt funcţionari, antreprenori sau pensionari, românii trebuie să se simtă respectaţi, susţinuţi şi apăraţi.
Am speranţa că vom găsi şi în viitor soluţii de Sprijin pentru România. Le doresc tuturor românilor să aibă o zi de adevărată sărbătoare alături de cei dragi! La mulţi ani, România!”, a mai transmis Paul Stănescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.