Deputatul USR PLUS Adrian Wiener susţine că faptul că Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie nu a fost desfiinţată este "un eşec personal al omului politic Florin Cîţu care avea toate pârghiile politice, ca premier, să se implice în negocierile din Coaliţie cu UDMR".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Stelian Ion a făcut tot ce este omeneşte posibil pentru desfiinţarea SIJ. Legea se află de luni de zile în sertarele Comisiei Juridice de la Senat. Faptul că nu a fost desfiinţată este un eşec personal al omului politic Florin Cîţu care avea toate pârghiile politice, ca premier, să se implice în negocierile din Coaliţie cu UDMR", a scris, pe Facebook, Adrian Wiener.

Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat premierul Florin Cîţum care a precizat că a informat coaliţia în legătură cu această decizie, pe care şi-o asumă. "Voi propune un ministru interimar care va înţelege prioritatea zero a investiţiilor în România. Îmi doresc ca partenerii noştri de coaliţie USR PLUS să aibă înţelegerea, să aibă responsabilitatea să nu aleagă ieşirea de la guvernare", a afirmat Cîţu. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.