Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat că nu a fost vreodată vreo discuţie ca cineva din Guvern să îi ceară demisia, precizând că are o relaţie bună cu premierul Florin Cîţu şi cu oricare ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Voiculescu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă ar pleca de la Ministerul Sănătăţii în cazul în care premierul i-ar cere demisia. 
 
"Nu se pune problema. Nici nu a fost vreodată în discuţie ca cineva din Guvern să îmi ceară demisia. Cu domnul Cîţu am o relaţie cât se poate de bună, la fel de bună precum cea cu domnul ministru Cîmpeanu. Sunt pur şi simplu intoxicări de presă. Ideea că un ministru s-ar certa cu alt ministru, respectiv un ministru s-ar certa cu premierul, sunt pur şi simplu intoxicări de presă. Ideea aceasta că o discuţie pe un punct anume în care fiecare vine cu propriile îngrijorări legitime, cu propria viziune asupra unui aspect sau altuia care impactează viaţa publică, educaţia, sănătatea, discuţiile sunt absolut necesare, într-un cadru cât se poate de formal, de politicos. Asta este tot, dar, repet, nu a existat niciodată niciun fel de conflict sau ceva care să semene măcar a ceartă între oricare doi miniştri, respectiv între un ministru şi premierul ţării”, a afirmat Vlad Voiculescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.