Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat sâmbătă, în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare, că împreună cu Cezar Preda s-au autocaracterizat ironic ca fiind „expiraţi”, în condiţiile în care ambii au decis să nu candideze la vreo funcţie de conducere la Congresul din 17 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La începutul acestei şedinţe, împreună cu Cezar Preda, pentru că şi eu, ca şi el, am adoptat decizia de a nu candida la nicio funcţie de conducere la acest Congres, ne-am autocaracterizat ironic ca fiind expiraţi. La alegerile parlamentare din decembrie, PNL a luat decizia să facă o înnoire masivă a candidaţilor. Această înnoire a produs de multe ori ceea ce se numeşte omul nou. Eu mi-aş dori ca omul nou să nu fie caracterizat de următoarele proprietăţi: să fi făcut parte din structurile de conducere ale partidului, dar care să nu aibă nicio treabă cu vreo responsabilitate pe care o aruncă în spatele altora, să se împăuneze cu rezultatele electorale ale altora - preşedinţi de consilii judeţene şi primari de municipii reşedinţă de judeţ, să fi încasat zeci de mii de euro de la unităţi de reglementare, ca salariu, cu sprijinul unor mentori politici pe care unii îi reneagă şi îi înjură şi mai ales să nu caute obsesiv adversari în interiorul partidului”, a afirmat Mihai Voicu.

El a ţinut să precizeze că adversarul principal al PNL are "mustaţă" şi este din Teleorman, făcând astfel referire la liderul PSD, Liviu Dragnea. 

„Dragi prieteni mai noi sau mai vechi, adversarii sunt în afara partidului. Principalul nostru adversar are mustaţă, dar nu este Cezar Preda, principalul nostru adversar este din Teleorman, dar nu este Eugen Pârvulescu. Trebuie să ne canalizăm eforturile spre adevăraţii adversari politici, nu spre ţinte obsesive şi imaginare din interior", a completat vicepreşedintele PNL.

El a mai spus că va informa PNL sector 1 că nu va mai candida la şefia acestei organizaţii, fiind vicepreşedinte de drept al PNL Diaspora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.