Liderul USR Bucureşti, Vlad Voiculescu a declarat luni în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre Nicuşor Dan, că i se pare că în bună măsură face ce trebuie, fără să fie exaltat de dinamica cu care se întâmplă lucrurile în primărie. Voiculescu a dat asigurări că USR va avea candidat la primăria Capitalei, iar despre varianta ca acesta să fie Nicuşor Dan a spus să i se pună întrebarea peste 6 luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă ia în calcul o candidatură la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu a afirmat: ”Cu siguranţă voi rămâne în politică şi vă voi anunţa. Cu siguranţă, USR va avea candidat la Primărie. O să vedem dacă vom avea candidat propriu”.

Liderul USR Bucureşti a precizat că ”mai e destul timp, şi ceea ce e important în momentul acesta este ca toată lumea să îşi vadă de treabă”.

Despre Nicuşor Dan, Vlad Voiculescu a spus: ”Mi se pare că în bună măsură face ce trebuie, fără să fiu exaltat de dinamica cu care se întâmplă lucrurile în primărie”.

Întrebat dacă Nicuşor Dan ar putea fi candidatul USR la Primăria Capitalei, în 2024, Voiculescu a răspuns: ”Întrebaţi-mă peste şase luni”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.