Fostul ministru al SănătăţiiVlad Voiculescu afirmă că trebuie intensificată cmpania de vaccinare, altfel se va dovedi că toate eforturile au fost inutile. ”Campania de vaccinare care a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîţu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza”, afirmă Voiculescu, anunţând că, duminică, media a fost de 14 persoane vaccinate în fiecare centru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”«Campania de vaccinare este un succes» - de câte ori l-aţi auzit pe domnul Cîţu spunând asta la fiecare ieşire publică de până acum câteva luni? În ultima vreme nu l-aţi mai auzit, aşa-i? «Succesul» campaniei de vaccinare a însemnat ieri, de pildă, o medie de cca. 14 vaccinări pe fiecare centru de vaccinare. Dacă ne uităm doar la cei care acum au venit pentru prima doză de vaccinare, suntem la vreo 8-9. Restul au venit pentru rapel (…) Cei mai antreprenori dintre voi probabil că vă gândiţi deja la costuri. Sunt enorme (zeci sau sute de euro per vaccinare) dar nenorocirea e că sunt degeaba”, a scris, luni, pe Facebook, Vlad Voiculescu.

Acesta susţine că ”nota de plată pentru politizarea şi militarizarea vaccinării va veni însă abia mai târziu, în vieţi omeneşti şi în restricţii care altfel nu ar fi fost necesare”.

”Campania de vaccinare care a plecat cu şireturile legate de esenţiali şi s-a înecat mai apoi în campania internă a lui Cîţu în PNL, trebuie să schimbe urgent viteza. O poate face la nivel naţional doar prin implicarea bisericilor, a primarilor şi a şcolilor”, a mai afirmat Vlad Voiculescu.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.